Vi lade ner två veckor på vägarna för att ta oss från New York till Los Angeles.

Vi stannade bland annat i staterna West Virginia, Tennessee, Alabama, Louisiana, Texas, Colorado, Arizona, Nevada och sist California.

map-of-usa

Bil

Vi hyrde en bil/van från AVIS när vi fortfarande var i Sverige. Valde en större van från Chrysler town and country med 7 säten. Vi var fyra personer under resan och rekommenderar starkt att välja en större bil för att få plats med all packning, mat etc.  I och med att jag var star alliance silver member fick jag ett mycket bra erbjudande vid uthyrningen. TIPS! Kolla vilka förmåner du har, varje krona är värd att spara till och under din roadtrip.

26

Utrustning

Vi köpte kuddar, tält, uppblåsbar luftmadrass, lakan, handdukar, köksredskap utanför New York, vid första Wallmart eller liknande. Att tälta på roadtrippen är något vi rekommenderar starkt att göra! Ni kommer att spara pengar, få ser mer utav USAs fantastiska natur och lära känna fler resenärer som vill upptäcka allt som finns utanför de Amerikanska städerna. När vi visste att camplivet skulle ta ett slut gav vi bort vår utrustning till en uteliggare som blev mycket glad över gåvorna.

25
En av nätterna spenderades här i Alabama.  Tillgång till dusch, toalett och dricksvatten.40 Appalachian mountains, West Virginia. 45 West Virginia. 49  Black mountains, Colorado.56
Colorado. 57  Stjärnklara nätter i spektakulära Colorado. 59      Horisonten är långt borta på vägarna i Arizona. 71

Vi var gänget på resan!