WEBBREDAKTÖR – MILJÖVETARE – VÄRDINNA

Hej,

Mitt namn är Johanna Viio Löfberg, 28 år och bor i Stockholm. Jag är en driven, positiv och service-minded person med stor glädje för kommunikation, service och välmående. Jag arbetar idag för Siemens AB som webbredaktör samt med administrativa uppgifter inom miljö och inköpsfrågor. Extrajobbar även på SATS Spårvagnshallarna i Stockholm som medlemsvärd.

Jag har en koordinerande roll, flera olika arbetsuppgifter där jag får prioritera dagens uppgifter om något akut kommer in. Efter jobbet tränar jag gym/calisthenics eller yoga; träning är min stora passion i livet, och det sker naturligt att jag motiverar andra medlemmar på gymmet. På Siemens trivs jag bäst i en assisterande roll, både för min egna kompetensutveckling och att se till att min chef eller medarbetare får arbetsro och positiv energi.

Under min tid på Siemens, 1,5 år, så har inte en dag varit den andra lik. Jag är bl.a. webbredaktör och uppdaterar vår hemsida, gör miljörapporter/presentationer, skriver nyhetsbrev, hämtar information i SAP, kvalificerar leverantörer och utvecklar divisionens interna miljöarbete. En av de viktigaste lärdomar jag tagit med mig är att prioritera i mitt arbete; dels för att värna om arbetsmiljön, dels för att få saker gjorda i tid. Inom marknad har jag arbetat i de flesta redigeringsprogram, adobe, sharepoint, PS, word/ppt etc. Denna erfarenhet började på ett jobb för en av USA:s större influencers inom yoga och hälsa. Jag fick hantera hennes strategiska arbete gällande marknadsföring och blogginlägg.

Jag brinner som sagt för service genom att se lösningar och möjligheter istället för problem och hinder. Så behöver ni någon i teamet som sprider positiv energi, är kommunikativ, spindeln i nätet och en person som ger kvalitativ service – då är jag rätt person! Läs mer om mina arbetserfarenheter här.

Jag hoppas att vi hörs och ses!
Vänligen /

Johanna

EGENSKAPER

Positiv
Service minded
Lösningsorienterad
Strukturerad
Kommunikativ
Arbetar bra själv samt i grupp

KVALIFIKATIONER

Miljövetare
Koordinator
Webbredaktör
Marknadsassistent
Flytande Eng/Sv. Gör mig förstådd på Tyska
SAP/Inköpsanmodan

IT-program

Office-paketet, WordPress, Adobe, PS, Indesign, Sharepoint, SAP m.fl.